Real Estate Exhibition,
Conference & Networking Event

Povezivanje, inovacije, stvaranje novih vrijednosti

Adriatic Expo – Real Estate & Property Exhibition neizostavan je događaj na regionalnom tržištu nekretnina, koji izlagačima pruža jedinstvenu priliku za susret s ključnim dionicima tržišta i investitorima iz različitih niša.

Osim što nudi sveobuhvatan pregled trenutno dostupne imovine, kao i uvid u aktualne projekte u planu ili realizaciji, poseban naglasak stavlja na predstavljanje planova razvoja gradova, općina i županija, kao i projekata u turizmu.

U današnjem nestabilnom poslovnom okruženju, Adriatic Expo postaje važan orijentir, nudeći cjelovitu perspektivu budućih prilika u sektoru nekretnina i odgovore na brojne izazove s kojima se ova dinamična industrija suočava.

Zašto izlagati?

Na jednom mjestu iskoristite priliku za prezentaciju sudionicima koji pokrivaju različite segmente kapitalnih ulaganja – od privatnih investitora do velikih ulagača u projekte kao što su rezidencijalna izgradnja i razvoj turističkih kompleksa.

Budite rame uz rame s drugim vodećim stručnjacima tržišta, u samom centru aktualnih događanja i promovirajte svoj portfolio. Predstavite projekte, sudjelujte u raspravama o ključnim pitanjima, te učvrstite svoju poziciju kao lider u industriji.

Kroz bogat konferencijski program, od vodećih autoriteta iz različitih segmenata svijeta nekretnina, financiranja i zakonodavstva saznajte relevantne informacije, trendove i izazove tržišta te kako ih pretvoriti u nove prilike u poslovanju.

Saznajte više o raznim opcijama nastupa

Pridružite nam se u Opatiji, na jedinom hrvatskom prezentacijskom eventu za regionalnu industriju nekretnina, projekata i investicija. Rado ćemo vam ponuditi stručni savjet i odgovore na sva pitanja kako biste ostvarili uspješan nastup na sajmu.

Pošalji upit

Registriraj se za novosti

Prijavi se za naš newsletter i među prvima saznaj sve najnovije vijesti.

Registriraj se