Real Estate Exhibition,
Conference & Networking Event

Puno dobrih razloga za sudjelovanje

Pridružite nam se u Opatiji 25. i 26. travnja i ne propustite najvažniji događaj za dinamično tržište nekretnina.

Najdetaljniji uvid u tržište nekretnina

Adriatic Expo je centralno mjesto okupljanja dionika u svim segmentima tržišta nekretnina – od razvoja do financiranja i realizacije projekata. Sudionici će imati priliku za direktan kontakt s donositeljima odluka, sveobuhvatan pregled aktualnih i budućih projekata te konkretan uvid u trenutne trendove i prilike.

Izložbeni dio s više od 50 izlagača

Kroz dva dana održavanja imat ćete priliku upoznati developere, agente koji Vas mogu savjetovati oko kupoprodaje nekretnina, predstavnike bankarskog sektora i investicijske fondove, tvrtke za upravljanje i održavanje nekretnina te druge investitore. Poseban fokus bit će i na projektima u turizmu te second home tržište – kuća za odmor, ugostiteljskih objekata, hotela, kampova i resorta iz cijele Hrvatske i regije.

Vrhunska konferencija i paneli

Konferencijski dio daje ekskluzivne uvide, case study-je iz prakse te otvara nove perspektive tržišta nekretnina. Sudionici će moći prisustvovati panelima koji pokrivaju različite teme u industriji, od zakonodavnih okvira, tehničkih inovacija, tržišnih trendova do prezentacija građevinskih i urbanističkih planova, prikaza promjena u preferencijama kupaca, analize i nove koncepte razvoja i investicija.

  • +

    ključnih sudionika iz regije

  • +

    izlagača iz Hrvatske i inozemstva

  • +

    panela i predavanja aktualnih tema

Zanima vas sudjelovanje?

Kupi ulaznicu